Recent comments

Friss Hírek

Mindannyian az edző mellett állunk

Alessio Romagnoli, a Milan középhátvédje szerint a csapat célja továbbra is a Bajnokok Ligája-indulás kiharcolása. 


Az olasz védőt továbbá a Sassuolo elleni meccsről, Sinisa Mihajlovicról valamint a nyári Európa-bajnokságról kérdezték.
 
“Nem tudom, hogy játszani fogok-e a hétvégén, ez az edzőn múlik. Már felépültem és jól érzem magam. Sassuolo elleni vereség? Tudjuk, hogy nem játszottunk jól az előző mérkőzésen. Jó formában vagyunk és tudjuk, hogy miben hibáztunk. Nem szabad újra elkövetnünk ezeket a hibákat. A célunk továbbra is az, hogy a következő szezonban induljunk a Bajnokok Ligájában. A végsőkig harcolni fogunk, hogy elérjük a céljainkat.” – mondta Romagnoli.

Az olasz védő ezt követően beszélt a Mihajlovic távozásával kapcsolatban felmerült pletykákról.
“Csak azt tudom mondani, hogy az ő jelenléte alapvető fontosságú volt számomra, mind a Sampdoriánál, mind itt a Milannál. Továbbra is szeretnék együtt dolgozni vele. Reméljük, hogy maradni fog. Mindannyian mögötte állunk. Egyetértek Abbiatival és az ő gondolataival (a veterán kapus a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy hiba lenne kirúgni Mihajlovicot – a szerk.)”

“Luiz Adriano? Ő egy nagyszerű játékos és létfontosságú számunkra. Az edző dönti el, hogy ki játszik. Mexés? Nagyszerű ember és egy top védő. Európa-bajnokság? Mindannyian reménykedünk, hogy ott lehetünk a tornán. Sok nagyon jó fiatal játékos van. A szövetségi kapitány fogja eldönteni, hogy ki utazhat. Keményen kell dolgoznom és próbálom megmutatni, hogy mire vagyok képes.”

Végül az újságírók arról kérdezték Romagnolit, hogy nem érez-e nyomást magán a 25 millió eurós ára miatt.

“Nem. Tudom, hogy Berlusconi elnök és Galliani nagy erőfeszítéseket tett azért, hogy megszerezzenek engem. Ezért mindig arra törekszem, hogy mindent beleadjak. Nem érzek nyomást a pénz miatt. Szeretnék a klub szimbóluma lenni és addig akarok maradni, ameddig csak lehetséges.”

forrás: acmilan.hu