Recent comments

Friss Hírek

30 millió eurós ajánlat Iscóért

Az olasz sajtó értesülései szerint a Real Madridnál perifériára szoruló Isco lesz majd a Juventus egyik legfőbb nyári célpontja, s az Öreg Hölgy mintegy 30 millió eurós ajánlattal próbálja majd Torinóba csábítani a spanyol játékost.


A támadó középpályás alighanem távozik majd a Bernabéuból, ahol nem sikerült állandó helyet kiharcolnia a fehér mezes kezdőcsapatban, s a jelenlegi bajnoki szezonban, amely egyáltalán nem sikerült túl fényesen, mindössze két találattal és hét gólpasszal járult hozzá a Barcelonát és az Atlético Madridot csak a tabella harmadik pozíciójából, egyre reménytelenebbül kergető együttesben.

Corriere dello Sport mai száma szerint a Juventus minden követ megmozgat majd a spanyol válogatott játékos megszerzése érdekében, s 30 millió eurós ajánlattal készül. 


A napilap azonban azt is hozzáteszi, hogy az Öreg Hölgyre aligha vár egyszerű feladat, hiszen a Manchester City, valamint további, a Premier League-ben szereplő klubok is harcba szállhatnak a 23 esztendős Isco aláírásáért zajló küzdelembe.

forrás: juventuz.blog.hu