Recent comments

Friss Hírek

Di Francesco utódját keresik?

A Sassuolo idei játéka meghozta a szakmai feljebb lépés lehetőségét a csapat edzőjének, Eusebio Di Francescónak, akivel kapcsolatban egyre többször hozzák hírbe a Milant. 


 A milánói érdeklődés komolyságát mutathatja az a tény, hogy már elkezdtek puhatolózni a mozdítható, vagy épp munkanélküli edzők piacán. 

A Calcionews24 nevű hírportál információi szerint a Sassuolo tulajdonosa, Giorgio Squinzi nagy Milan-rajongó hírében áll, ezért talán nem meglepő, ha a képzeletbeli lista élére a milánói pirosfeketék korábbi játékosát és edzőjét, Filippo Inzaghit tette.

Inzaghi neve már nem az első alkalommal merül fel a Sassuolo háza táján. Két és fél éve, amikor Di Francescót először felállították a csapat kispadjáról, akkor Inzaghi komoly esélyesnek számított. A régiből viszont új edző lett, aki meg sem állt a Serie A-ig.

A hírportál arról is beszámolt, hogy Inzaghi neve mellett olyanok is a lehetséges érkezők között vannak, mint Rolando Maran (Chievo), Stefano Pioli (Lazio) vagy épp Marco Giampaolo (Empoli).

forrás: azzurri.co.hu