Recent comments

Friss Hírek

Büszkeséggel tölt el, hogy felmerült a nevem

A nyári Európa-bajnokság után az Azzurri éléről biztosan távozó Antonio Conte helyét betöltő szakember személyét illetően már megindultak a találgatások. 


A RAI pedig meg is szólaltatta az egyik esélyest a posztra. A nevezett úriember pedig nem más, mint Luigi Di Biagio, aki az Azzurrini, vagyis az U21-es válogatott szövetségi kapitánya.

„Büszkeséggel tölt el, hogy a felnőtt válogatottnál felmerült a nevem” – fedte fel az érzéseit Di Biagio.
„Álszenteskedésnek hangozna, ha azt mondanám egy ilyen lehetőségre, hogy nem érdekel. Készen állok a feladatra, de a döntés nem az én kezemben van. Jelenleg a célom az, hogy a srácokkal kvalifikáljuk magunkat az U21-es Európa-bajnokságra, valamint, hogy a fiatalokat készek legyenek a felnőtt válogatott kapuján belépni. Ilyen szempontból örülök Rugani és Bernardeschi sikerének, hogy ez nekik már összejött. Remélem mások is tudnak hamarosan csatlakozni hozzájuk.”

Conte gyakorta panaszkodott a szövetségi kapitányi időszaka alatt, hogy alig van ideje együtt lenni a játékosaival. A RAI riportere kíváncsi volt, hogy erről a kérdésről mi a véleménye az Azzurri egyik lehetséges kapitányának.

„Vezetni egy nemzeti válogatottat és egy klubot az két külön dolog. Az elsőnél a rendelkezésre álló rövid idő alatt kell a legtöbbet kihozni a srácokból” – mutatott rá az egyébként eléggé triviális lényegre Di Biagio.

forrás: azzurri.co.hu