Recent comments

Friss Hírek

A hozzáállásunk volt rossz

Christian Abbiati, a Milan veterán kapusa a Chievo elleni meccset követően kritizálta a játékosok hozzáállását és elmondta, mindenkinek a maximumot kell beleadnia a győzelemért. 


Abbiati a vasárnapi meccs 19. percében Gianluigi Donnarumma helyére állt be, aki sérülés miatt nem tudta folytatni a meccset. A 38 éves kapus nem okozott csalódást, hiszen két bravúrt is bemutatott és kapott gól nélkül hozta le a találkozót.

“Rossz volt a hozzáállásunk a mérkőzésen és ez volt a gond a Sassuolo ellen is. Az elmúlt két hónapban úgy játszottunk, ahogy a Milan, és jöttek az eredmények. Kilenc mérkőzést játszottunk le veretlenül, de ezzel nem oldottunk meg mindent. Nem találok szavakat arra, ahogy az első 30 percben játszottunk. Ez most nem azt jelenti, hogy nem dolgoztunk keményen. A hozzáállásunk volt rossz. Úgy kellett volna pályára lépnünk, hogy ki vagyunk éhezve a győzelemre, épp úgy, ahogy a második félidőben játszottunk. Nem fogok beszélni külön személyekről, de nagyon idegesít, amikor a játékosok visszaszólnak, amikor meccs közben utasításokat kapnak. Kritikának veszik, amikor ezek csak építő jellegű utasítások. Mindannyian a győzelemért kell játszanunk, mert ha csak az egyikünknek nem jó a hozzáállása, akkor nem fog jönni a jó eredmény.”

“Az utolsó 2 mérkőzésen ez hiányzott, de nem akarok nagy drámát okozni, mert az elmúlt 2 hónapban jól játszottunk. Döntetlen? Ez mind a játék része. Ha Bertolacci lövése a kapufáról bemegy, akkor biztosan nyerünk, de az első 30 percben és a Sassuolo ellen mutatott rossz hozzáállás megpecsételte az egészet. A célunk? Elértük az Olasz kupa döntőt, de a bajnokság még nem ért véget. Mi vagyunk a Milan, és muszáj a 6. helynél előrébb végeznünk”

forrás: acmilan.hu

“Nem szabad behúzni a kéziféket, mert mindannyian egy nagyon fontos mezt viselünk.” – tette hozzá.