Recent comments

Friss Hírek

Cavani Tévezhez hasonló szerződést kaphat

Olasz források szerint a Juventus kész a PSG uruguayi csatárának, Edinson Cavaninak többéves szerződést kínálni, amely értelmében a dél-amerikai labdarúgó argentin elődjéhez hasonló fizetéshez jutna.


Az argentin klasszis tavaly nyáron hagyta el a Juventus csapatát a bajnoki és kupagyőzelem után, illetve miután a Bajnokok Ligája döntőig menetelt a csapat.

A mai Tuttosport értesülései szerint az Öreg Hölgy vezetősége komoly áldozatra kész annak érdekében, hogy első számú célpontját, Edinson Cavanit Olaszországba csábítsa.

A napilap szerint Edinson Cavani elhagyná a francia fővárost, és a Juventus már kész tervvel állt elő a csatár leigazolásának a finanszírozására.

Az uruguayi futballista évi 5,5 millió eurót tehetne zsebre Torinóban, illetve emellett, számos bónusz révén, három év alatt bő húszmillió euró vándorolna a bankszámlájára összesen.

Mindazonáltal nemigen lehet figyelmen kívül hagyni a tényt, hogy ez az összeg is alaposan elmarad Edinson Cavani aktuális jövedelmétől, hiszen a PSG évi tízmillió euróval gazdagítja a csatárt.

A huszonkilencéves futballista a Napoli csapatában már bizonyította gólérzékenységét, és szerződése 2018-ig a PSG-hez köti, ahol idén 14 gólt szerzett 27 bajnokin. 

forrás: juventuz.blog.hu