Recent comments

Friss Hírek

A lehetőségre várunk

Az aktuális bajnoki szezonban a Juventus legfőbb kihívója a Napoli együttese, amely jelenleg három ponttal van lemaradva a Zebrák mögött.


A dél-olasz csapat szlovák középpályása szerint a Napoli készen áll, s csupán a lehetőségre vár, hogy megelőzze az Öreg Hölgyet.

"Közel vagyunk a Juventushoz és csupán az adódó lehetőségre várunk." - nyilatkozta Hamsík a szlovák Sport lapnak a tegnapi nap folyamán.

"Meglátjuk mi történik majd a hátralévő nyolc találkozón. Erős csapatunk van. Ha adott esetben gólt is kapunk, akkor is meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Elszántak vagyunk, hogy a legvégsőkig küzdjünk."

A szlovák játékos jelenleg hazája válogatottjával készül, s ezzel kapcsolatban arról kérdezték, hogy van-e valamilyen különbség a klubjában és a nemzeti tizenegyben betöltött szerepe között.

"Hogy mit hoztam Nápolyból? Görcsöt." - utalt a középpályás enyhébb sérülésére.

"Minden mérkőzésen játszani szeretnék, így ma is edzőnk, Ján Kozák rendelkezésére állok. A fáradság elnyomható, készen állok kilencven percet a pályán tölteni. Ez egy felkészülési mérkőzés az Európa Bajnokságra, éppen ezért egy nagyon fontos találkozó.

Nápolyban más stílusban futballozunk, többet birtokoljuk a labdát és többet járatjuk azt. Klubomban a három fős középpálya bal oldalán sokszor a támadásokat kell segítenem, de box-to-box feladatköreim is vannak.

A válogatottban több szabadsággal rendelkezem a pályán, s próbálom ezt kihasználni. Ez egyben az edző bizalmát is jelenti, ami persze felelősséggel jár."

forrás: juventuz.blog.hu