Recent comments

Friss Hírek

Nem gondolunk a Bayernre

Massimiliano Allegri a Sassuolo elleni bajnoki előtti sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy csapata jelenleg nem foglalkozik a közelgő BL-meccsel.


A bianconero csapat a legjobb nyolc közé jutáshoz a Bayern Münchenen kell továbblépnie, azonban pénteken a Sassuolo lesz az ellenfél.

„Nem gondolunk a Bayernre. Ma este fontos mérkőzés vár ránk, amin győznünk kell.” - kezdte egyértelműen a sajtótájékoztatót a tréner.

„A Sassuolo az európai színtéren való megmérettetést biztosító tabellapozíciók környékén található, és begyűjtötték már néhány komoly csapat skalpját. Kemény mérkőzésre számítok.

Giorgio Chiellini nem tért vissza időben a bajnoki meccsre. A Bayern ellen azonban talán már bevethető lesz.


Hogy mi változott Sansone gólja óta, amit a Sassuolo elleni szezonbeli első meccsen szerzett? A tabella állása.

Jelenleg csak Giorgio Chiellini és Martín Cáceres sérült a keretben. Mindenki más rendelkezésre áll.

A célunk a sorozatban ötödik scudetto begyűjtése. Ez nagyszerű eredmény lenne. A szerdai mérkőzésre nem szabad megszállottsággal gondolni, számunkra egy elérhető álomnak kell lennie. A Bajnokok Ligájában sok múlik a sorsoláson. A fontos a csoportból való továbbjutás volt, és sikerült az Olasz Kupa döntőjébe is bejutnunk.

Jelenleg ennél többet nem tehetünk, és elégedett lennék, ha végig menetelnénk és végül két trófeával zárnánk az évet. A következő tíz nap rendkívül fontos lesz számunkra, különösen a bajnoki cím szempontjából. A Sassuolo és a Torino elleni meccsek fontosak a címért való versenyben.

Paul Pogba sokat fejlődött, és nagyszerű mérkőzéseket játszott. Amennyiben egyszerűen játszik, akkor tarthatatlan az ellenfél számára. Még sokat kell tanulnia, azonban még csak huszonhárom éves. Európa egyik legjobb középpályásává kellene válnia.”

Nemrégiben Arrigo Sacchit megkérdezték a Juventus kapcsán, a tapasztalt olasz mester pedig nem volt túl jó véleménnyel az Öreg Hölgyről, mondván, hogy csak hazai porondon képes jól teljesíteni, mint például a Rosenborg, pedig nemzetközi szinten mutatkozik meg a jó csapat. Valamint a közel hetvenéves szakember Massimiliano Allegrit is bírálta, mondván, hogy a tréner nem kiemelkedő edzője a kategóriájának, korántsem zseni, inkább taktikai szintre próbálja leegyszerűsíteni a futballt, és jól alkalmazza az aktuális hatékony taktikát.

„Arrigo Sacchi véleménye? A futball szubjektíven megítélhető sport. Ő futballguru, nincs mit válaszoljak. Ahogyan már mondtam a múltban, mindenkinek tiszteletben tartom az ötleteit, de nincs mit mondanom.

Annyit tehetek, hogy elismerem a Rosenborg csapatát, hiszen sok címet nyertek, és úgy gondolom, hogy a múltjuk is tiszteletet érdemel.”

forrás: juventuz.blog.hu