Recent comments

Friss Hírek

Több játékos is távozhat a nyáron

Adriano Galliani, a klub vezérigazgatója már a nyári átigazolási időszakra koncentrál és új játékosok iránt kutat. 


A Corriere dello Sport szerint Carlos Bacca, Alessio Romagnoli, Giacomo Bonaventura, Luca Antonelli és Gianluigi Donnarumma biztosan marad a következő idényre.

Az olasz napilap szerint nagy valószínűséggel a nyáron Diego López, Philippe Mexés és Kevin-Prince Boateng is távozni fog. 

A Milan nem tart igényt Mario Balotellire, akinek a maradására szinte semmi esély, így a szezon végén – a kölcsönszerződés lejártával – visszatér a Liverpool együtteséhez. Luiz Adriano jövője kérdéses, őt már télen elengedte volna a vezetőség Kínába, de végül meghiúsult az üzlet. Emellett M’Baye Niang és Riccardo Montolivo sorsa is bizonytalan, utóbbinak a nyáron lejár a szerződése és a vezetőség várhatóan az idény végén kezdi meg a tárgyalásokat a hosszabbításról. Mattia De Sciglio – aki a múlt héten a 100. alkalommal lépett pályára a csapatban – egy komoly ajánlat esetén távozhat. ő egyébként télen nagyon közel került ahhoz, hogy a Juventushoz szerződjön. Leonel Vangioni érkezésével elképzelhető, hogy a saját nevelésű Davide Calabria kölcsönbe kerül a tapasztalatszerzés reményében.

Öt játékosnak, nevezetesen Baccának, Bonaventurának, Romagnolinak, Antonellinek és Donnarummának betonbiztos helye van a csapatban, valamint szinte biztos, hogy Abate is marad.

forrás: acmilan.hu