Recent comments

Friss Hírek

Nyugodtnak kell maradnunk

Massimiliano Allegri szerint egy rendkívül harcos Derby della Mole várható a Torino ellen, amelyen fontos, hogy csapata megőrizze a hidegvérét.




A torinói városi derbire vasárnap háromórai kezdettel kerül sor.

A sajtótájékoztatón felmerült Giorgio Chiellini helyzete, hiszen a játékos továbbra sem vethető be.

„Nem történt semmi, de Giorgionak  minden évben gondjai vannak a lábszárával. Néha öt nap a felépülési idő, néha meg húsz, ezért butaság lenne most kockáztatni a válogatott szünet előtt.

Három védővel fogunk játszani, igen. Paulo Dybala rendelkezésre áll. Fizikailag nagyon fárasztó mérkőzés volt a Bayern elleni még szerdán, de a többiek ki vannak pihenve. Talán a fizikai fáradtságon túl, szellemileg is fel kellett töltődnünk.

Mindössze Claudio Marchisio, Giorgio Chiellini és Martín Cáceres nincs a keretben. Ezer kérdést is feltehetnek, de Gigi Buffonon kívül nem osztom meg egyik kezdőjátékos kilétét sem.

Mindenekelőtt pszichológiailag kell készen álljunk, mivel a Torino számára ez a szezon talán legfontosabb mérkőzése. Ez egy derbi, következésképpen nagyon harcos meccs lesz, amin hidegvérre van szükség. Ráadásul délután meleg is lesz.

Véleményem szerint Giampiero Ventura kiváló munkát végzett a Torino csapatánál az elmúlt években, és nagyszerű játékstílust valósított meg a csapatnál.

Három pont előnyünk van egy nagyszerű Napoli ellen, és a Roma is közel van. Minden rajtunk múlik, ennyi a különbség ahhoz képest, amikor csak kúsztunk felfelé a tabellán. Fontos, hogy ne csak egy olyan mérkőzésnek tekintsük a mait, amelyet meg kell nyerni, hanem a mérkőzésnek, amelyet meg kell nyerni.

Van ez a mérkőzésünk, aztán jön a szünet a válogatottak miatt, majd elkezdődik a bajnokság befutója a célvonalig. Nincs értelme a követőket figyelni, mivel nem változtathatunk a szerdai eredményen. Ezek a dolgok megtörténnek az életben, ezekből tanulhatunk és fejlődhetünk ezek alapján, de csak abban az esetben, ha a megfelelő pozitív szemlélettel tekintünk ezekre, és ha a teljes szezont értékeljük.

Jelenleg vezetjük a tabellát, de nem értünk el még semmit, szóval végig figyelnünk kell, és figyelni is fogunk, aztán következik a Coppa Italia döntője, amit meg kell nyernünk.”

forrás: juventuz.blog.hu