Recent comments

Friss Hírek

Erősödhet a védelem

Új nevek röppentek fel a Roma hátsó alakzatának megerősítésére: kapust és szélső védőt is igazolna a fővárosi csapat.



Walter Sabatini szeretne még néhány nevet Rómába hozni, mielőtt benyújtaná felmondását,  két kiszemeltje pedig nem más, mint Sportiello, az Atalanta hálóőre és Ansaldi, a Genoa bekkje, legalábbis a Corriere dello Sport értesülései szerint.

Előbbi játékos persze csak akkor érkezne, ha Szczesny visszatérne az Ágyúsokhoz – korábban szó volt már Alisson Becker szerződtetéséről is, az Internacional-játékos nemzetközi porondon való érdekeltsége és az Olimpia viszont késleltetheti az igazolást, így újra Sportiello megszerzése került napirendi pontra.

Ansaldi, a Genoa színeiben nagyon meggyőzően szereplő szélső védő is érkezhet a csapathoz, hiszen valószínűsíthető, hogy a Torosidis-Maicon kettős már nem elég a szélekre Spalletti ambícióihoz, főleg, hogy Digne esetleges távozásáról is volt már szó a napokban. Ansaldi egyébként a Zenit tulajdonát képezi, és kölcsönben szerepel a Grifone-nél.

Ami pedig a már meglévő játékosokat illeti, a csapat legfontosabb célja egyértelműen Manolas megtartása; a görög az egész csapat egyik legjobbja volt eddig az idény során, és állítólag már körbeudvarolták a Chelsea emberei, a Roma viszont nem szeretne Benatia-hoz hasonlóan újabb alappillért veszíteni a védelemből. Ahhoz viszont, hogy megtartsák Manolast, a hírek szerint a Farkasoknak mindenképpen ki kell harcolniuk a BL-szereplést.

forrás: azzurri.co.hu