Recent comments

Friss Hírek

Láttam biztató jeleket

Vasárnap egy vitatható büntetővel szerzett vezetést a Napoli a Palermo ellen, amivel végül meg is nyerte a mindkét fél számára fontos mérkőzést.


Higuaín nem foglalkozott a 11-es jogosságával, és bevágta a hálóba a labdát. A déliek ezzel tapadnak a  címvédő Juventusra, a Palermo pedig továbbra is a 17., még pont nem kieső helyen szerénykedik. Viszont most már korántsem veszélytelen a csapat helyzete, hiszen csak egyetlen pont választja el őket a kieső helyen tartózkodó Frosinone együttesétől. 

A Rosanero elnöke, Maurizio Zamparini a múlt héten köszönte meg Iachini edző tevékenységét, a helyére Walter Novellinót nevezte ki a gárda kispadjára.

Bár az új mester irányításával biztatóan játszott a csapat, egy vitatható büntetővel mégis alulmaradtak a Barberában, mindhárom pontot elvitte a Napoli.

“Túl szigorú volt a játékvezető ítélete, szerintem nem biztos, hogy büntető volt. Láttam biztató jeleket a játékunkban, de sajnos nem jött össze a pontszerzés. Gratulálok a Napolinak!”

“Még csak három napja dolgozom a csapattal, de látok biztató jeleket. Ennek a gárdának van karaktere és egyéniségei. Meggyőződésem , hogy simán bent maradunk az első osztályban. Vazquez jól játszott, élvezte a játékot. Képes arra, hogy irányítsa a társakat. Fontos hogy motivált legyen, és vezesse a többieket. Bár nagyon kemény ellenfelünk volt, de még bőven van hátra a bajnokságból, mérkőzéseket kell és fogunk is nyerni!” – fogalmazott Novellino a találkozó után.

forrás: azzurri.co.hu