Recent comments

Friss Hírek

Ranieri nem lesz olasz kapitány, a Leicesterből vonulna vissza

Claudio Ranieri, a Leicester City labdarúgócsapatának menedzsere nem akar olasz szövetségi kapitány lenni, és reméli, még évekig az angol élvonalban jelenleg listavezető együttessel dolgozhat.


A 64 esztendős olasz szakember riporteri kérdésre azt válaszolta, elképzelhető, hogy a Leicester lesz karrierje utolsó állomáshelye.

„Igen, szeretném, hogy így legyen, és van is rá esély. Szeretnék hosszú ideig itt maradni" – nyilatkozta Ranieri, aki korábban volt többek között a Valencia, az Atlético Madrid, a Chelsea, a Juventus, a Roma és az Internazionale vezetőedzője is, és görög szövetségi kapitányként is dolgozott.

Az olasz válogatottat irányító Antonio Conte kedden jelentette be, hogy csak a nyári, franciaországi Európa-bajnokság végéig marad posztján. Ennek kapcsán Ranierit megkérdezték arról, átvenné-e a 46 esztendős Conte helyét a squadra azzurránál.

„Egy csapat sem tudja megváltoztatni az elképzeléseimet. Még rengeteg munka vár itt rám, alig kezdtünk neki az építkezésnek" – mondta Ranieri, aki tavaly nyáron sajtóértesülések szerint hároméves szerződést írt alá a Leicesternél. 

Hozzátette, a klub thaiföldi elnöke elégedett a munkájával, ahogyan ő is jól érzi magát a posztján.

forrás: MTI