Recent comments

Friss Hírek

A Napoli más mint a Juve

A Juventus idei legnagyobb kihívójának kapusa, Pepe Reina újságírói kérdésekre válaszolva rávilágított a Bianconeri és a Napoli közti különbségekre, utalva arra, hogy a torinói csapat sorsa a saját kezében van.


A dél-olasz csapat hetekig vezette a talján pontvadászatot, egészen addig a fordulóig, amikor a Juventusszal találkozott. A mérkőzésen az Öreg Hölgy diadalmaskodott 1-0-ra, s ennek köszönhetően átvette a vezetést a tabellán.

"Különbözünk a Juventustól, ez minden. Vannak aki ezt az utat képviselik, mások más utat választanak. Az emberek nem mindenben értenek egyet, ami a futballt illeti.
 
Például sokan azt mondják, hogy a Juventus hátsó alakzata olyan jól zár, hogy szinte lehetetlen ellenük gólt szerezni. Másrészről viszont mi szebb focit játszunk.


Most ők vannak az élen és sorsuk a saját kezükben van, nem a miénkben. Ha minden meccsüket megnyerik, akkor számunkra vége a dalnak.
Most azonban büszkének kell lennünk erre a Napolira, hiszen csak három pont választ el minket az olasz bajnoktól.

Zaza gólja (amivel a Napoli végül vereséget szenvedett - a szerk.) nagy hatást gyakorolt rájuk. A mérkőzés a miénk volt és úgy tűnt, a Juventus is elégedett a döntetlennel. Végül azonban vereséget szenvedtünk."

Reina Twitteren örömét fejezte ki, amikor Thiago Alcantara gólt szerzett a Juventus elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen, mely gesztus sokakban megbotránkozást váltott ki.

"De hiszen én mindig is szorítottam a korábbi csapataimnak. Egy éve, amikor a Napoli szerzett gólt, most pedig, amikor a Bayern. Ők a barátaim, ennyi a történet." - magyarázkodott a hálóőr.

forrás: juventuz.blog.hu