Recent comments

Friss Hírek

Mihajlovic utódjáról tanácskozott Berlusconi?

A Milannál nem igazán rózsás a helyzet, főleg, ha az edző, Sinisa Mihajlovic helyzetét nézzük. 


A szerb mester az elmúlt négy mérkőzés alatt képtelen volt nyerni a csapattal. Az újságok természetesen újra a leváltásával kapcsolatban cikkeztek. 

A milánói pirosfeketék a legutóbbi négy forduló alatt mindösszesen két pontot szereztek: Sassuolo-Milan 2:0, Chievo-Milan 0:0, Milan-Lazio 1:1 és Atalanta-Milan 2:1. 

Joggal volt elvárható a vezetőség és a szurkolók részéről is, hogy ennél többet gyűjtsön – és nyújtson – a csapat. A bukdácsolással pedig egyre távolabb kerül az 5. helyen tanyázó Inter, mely a nemzetközi kupaszereplést jelenti. Persze az örök optimista Milan-szurkoló még bízik a Coppa Italiában, bár ilyenből egyre kevesebb találunk még Olaszországban is.

Cesare Maldini temetését követően Silvio Berlusconi és Adriano Galliani egy közös ebédre hívta meg a klub korábbi sikeredzőjét, Arrigo Sacchit a presidente Arcore-i villájába. Természetesen az újságírók ki is faggatták arról, hogy mi történt a négy fal között. Sacchi egyszerű baráti összejövetelként írta le a találkozót.

A Corriere dello Sport azonban más információkat kapott. Az újság úgy tudja, hogy a Milan két mindenható ura a tanácsát kérte a tar mesternek. Abban mindkettejük véleménye megegyezik, hogy Mihajlovic-ot fel kell állítani a kispadról, azonban az utód kérdésében – legalábbis most még – nem értenek egyet. Berlusconi a primavera edzőjét, Cristian Brocchit látná szívesen a partvonal mellett dirigálni, míg Galliani Marcello Lippit.

forrás: azzurri.co.hu