Recent comments

Friss Hírek

Célegyenesben az új tulaj?

A Palermo tulajdonosa és elnöke, Maurizio Zamparini tavaly nyáron jelentette be – sokadjára –, hogy el kívánja adni a klubot. 


Eleddig nem igazán lehetett azzal kapcsolatban konkrét hírt olvasni – még pletykát sem –, hogy merre haladnak a tárgyalások. A Giornale di Sicilia nevű újságnak azonban már beszélt erről a legutóbbi interjújában.

„Tegnap egy fontos tárgyaláson vettem részt, ahol egy befektető képviselőjével beszéltem. Ez a személy kész arra, hogy átvegye a helyemet. A jelenlegi helyzet nagyon pozitív, remélem, hogy folytatni tudjuk a tárgyalásokat az ügylet lezárása végett” – ismerte be Zamparini.

„Nincs most szükségünk nagyobb médiaérdeklődésre, ezért nem is akarok több részletet elárulni. A múltbéli szándékaimmal összevetve, most azt tudom mondani, hogy eltökéltebb vagyok.”
Zamparini lelépésével – mellyel egy igazi jelenséget veszít el az olasz labdarúgás világa – az új tulajnak a Serie B-ből kell felemelnie a szicíliai csapatot.

„Nagy különbség van a Serie A és a Serie B között. Engem az érdekel, hogy olyan embernek adjam tovább a Palermót, aki törődik a csapattal. Jelenleg ilyen személlyel tárgyalok” – nevezte meg célját Zamparini.

„Ha a csapat a Serie B-ben végez, akkor az egy „méltó” epilógusa lesz ennek a katasztrofális évnek. Ez azonban nem érintené a tárgyalási folyamatot. A dolog jelenlegi állása szerint csoda lenne, ha bent maradnánk az első osztályban” – zárta mondanivalóját.

forrás: azzurri.co.hu