Recent comments

Friss Hírek

Koránt sincs vége

A Juventus korábbi középpályása, Alessio Tacchinardi felhívta a figyelmet arra, hogy addig nincs vége a bajnokságnak, amíg matematikailag is meg nem nyeri valaki.

A zebrák hat ponttal húztak el a Napoli előtt, miután a déliek, nagy meglepetésre vereséget szenvedtek az előző fordulóban az Udinesetől.
„A bajnokság addig nem ér véget, amíg azt valaki matematikailag meg nem nyeri. Amíg ez nem áll fent, addig ugyanazon a szinten kell játszani, attól függetlenül, hogy a rivális meccse után, vagy előtt van a mérkőzés. A Juve ezzel teljes mértékben tisztában van, de a Napolinak Higuain nélkül nehéz dolga lesz a gólszerzéseknél. A zebráknak olyan nagy a keretük amekkora még Conténak sem állt rendelkezésére. A torinóiak öltözőjében egy döntetlen is vereségnek minősül. Annak ellenére, hogy Juve játékos voltam, azt kell mondjam, hogy a Napoli szurkolóknak sok mindenben igazuk van. Például abban, amit Sarri mondott Bonucci tizenöt nappal ezelőtti tettéről: amit ő tett azt sem szabadna elnézni, és el kellett volna őt tiltani.”
Tacchinardi szót ejtett a Cesare Maldini által dirigált U21-es olasz válogatottról, amely 1996-ban Európa-bajnokságot nyert és természetesen a napokban elhunyt trénerről sem feledkezett meg.
„Az egy nagyszerű csapat volt Cannavaróval, Nestával és Tottival, egy olyan ember vezetésével, aki inkább egy apa volt számunkra, sem mint edző. Nagyon szenvedélyes, de egyben nyugodt és céltudatos ember volt.” 
forrás: juventushungary.hu