Recent comments

Friss Hírek

Nápolyban folytatódik a Bologna mélyrepülése?

A Napoli-Bologna mérkőzéssel kezdődik a Serie A 34. fordulója.


Egy tipikusan olyan mérkőzés az, amelyet a papírforma alapján országos egyesnek mondhatunk. Nem csak azért, mert a hazai csapat a bajnoki címért küzd, még ha ezt a reményét a hétvégi, Inter elleni 2-0-s vereség alaposan lecsökkentette, és így már maga mögé is figyelnie kell, hogy legalább a második helyet megtartsa.

Ám Maurizio Sarri együttese hazai pályán még veretlen, és ugyan továbbra sem számolhat Gonzalo Higuaínnal, Insignééknek a gólkirályjelölt nélkül is meg kell oldaniuk a keddi feladatot.

Ráadásul ezúttal egy igencsak megzuhant Bologna érkezik Nápolyba. Roberto Donadoni irányítása alatt a csapat eltávolodott a kieső zónától, de az elmúlt hetekben demotiválttá is vált ezzel együtt. A csapat a legutóbbi nyolc meccsén nem nyert, az utolsó ötből négyet elbukott, ráadásul a már említett nyolc meccsen összesen két gól volt a termése. Szóval Donadoninak valamit ki kell találnia, mert bár a Bologna hét pontra van a már kieső helyen állóktól, ám ez öt forduló alatt nem ledolgozhatatlan...

A várható összeállítások:

Napoli:Reina-Hysaj;Koulibaly;Albiol;Ghoulam-Hamsík;Allan;Jorginho-Insigne;Gabbiadini;Mertens    

Bologna:Mirante-Masina;Maietta;Rossettini;Mbaye-Brighi;Diawara;Taider;Zúniga-Giaccherini-Floccari

forrás: digisport.hu