Recent comments

Friss Hírek

Még nem dőlt el Berardi jövője

Az elmúlt napok pletykái szerint a Juventus nyáron élni szándékozik vásárlási opciójával, s 25 millió euróért megvásárolja a Sassuolo támadóját, Domenico Berardit, aki korábban a két klub közös tulajdonában állt. 


Most megszólalt a játékos ügynöke is, aki cáfolta, hogy ügyfele jövője eldőlt, s Berardi a Juventushoz igazolt volna.

"Az állítás téves." - nyilatkozta az ügyről Simone Seghedoni TuttoJuve kérdésre válaszolva. "Nem beszélhetünk a visszarendeléséről, mert ő a Sassuolo játékosa, vagyis vásárlásról kell beszélnünk, mert ő nem egy Juventus-játékos.

Nem rendelhetik vissza, ő egy Sassuolo-játékos, akinek 2019-ig érvényes szerződése van a Sassuolónál. Természetesen a Juventus éveken keresztül nyomon követte Domenicót és érdeklődik iránta, azonban mindeddig semmi sem történt."


A pletykák szerint Berardi csak abban az esetben szegődne a Juventus szolgálatába, amennyiiben a klub játéklehetőséget garantál számára, azonban Seghedoni határozottan cáfolta mindezt.

"Köszönöm a kérdést, mert már sokan mondták nekem, hogy Domenico nem kíván a helyéért harcolni egy top csapatnál, s hogy nem vágyik, nem áll szándékában elhagyni a Sassuolót. 

Fejlődni akar, s egy nagy csapathoz akar menni, ahol ehhez adottak a feltételek. Soha sem mondtam olyat, hogy kezdőjátékosnak kell lennie, azonban olyan helyzetbe kell kerülnie, ahol lehetősége nyílik bizonyítani a képességeit. 

Ez a legfőbb feltétele annak, hogy elhagyja a Sassuolót. Ezt követően, Domenicónak meg kell mutatnia, hogy készen áll arra, hogy tagja legyen egy olyan komoly keretnek, amilyen a Juventusé.

Kiváló mutatókkal rendelkezik, s készen áll a lépésre, azonban, amikor ez megtörténik, az edző rendelkezésére kell állnia. Domenico tökéletes egy 4-3-3-as felállásban, a jellemzői egyértelműek és világosak. Ő egy olyan játékos, akinek pontosan azt kell tennie, amit ő tesz: a kapura törni, s gólhelyzetbe hozni a csapattársakat. Ennyi az egész."

forrás: juventuz.blog.hu