Recent comments

Friss Hírek

Minden poszton erősíteni akarnak

Olasz sajtóértesülések szerint a Napoli együttese nyáron nagybevásárlást fog tartani, 16 kiszemelt szerepel a bajnoki címért hajtó csapat kívánságlistáján.
 
 
A Corriere dello Sport cikke szerint Aurelio De Laurentiis gyakorlatilag minden poszton meg szeretné erősíteni együttesét, és az újság közölte a kiszemeltek nevét is. A  hírek szerint a Juventus védője, Martin Cáceres és az Ajax támadó középpályása, Davy Klaassen az elsőszámú célpont, előbbinek a nyáron lejár a szerződése a torinóiaknál, szóval nem is kell fizetni érte.

De minden posztra vannak kiszemeltek. A csapat Pepe Reina mögé keres második számú kapust, ez a bergamói Marco Sportiello vagy a veronai Pierluigi Gollini lehet. A  védelemben Cáceres mellett a több együttes által csábított torinói Nikola Makszimovics, a River Plate-ben futballozó Emmanuel Mammana és a bergamói Andrea Conti jöhet szóba, de az evertonos Ramiro Funes Mori neve is ott van a listán.

Középpályán is ott van egy bergamói kiszemelt, Marten de Roon, illetve a Hellas moldovai középpályása, Artur Ionita iránt is érdeklődnek, de ugyanúgy szóba jöhet a valenciai André Gomes és Dani Parejo is, míg Piotr Zielinski az Empoliban nyújtott jó teljesítményével keltette fel a nápolyiak figyelmét. Támadásban a Pescara ifjonca, Gianluca Lapadula mellett a Carpiban játszó Kevin Lasagna és a Vitesse csatára, Milot Rashica a kiszemelt.
 
 forrás: digisport.hu