Recent comments

Friss Hírek

Egy dühös Róma vár ránk

Szerda este a Roma a sok fejtörést okozni képes Torino együttesét fogadja. 


A vendégek edzője, Giampiero Ventura tudja, hogy egy bizonyítani akaró csapathoz mennek, ezért nagyon nehéz mérkőzésre számít a fővárosban.

„Egy dühös Róma vár ránk, ezért egy különösen nehéz mérkőzés előtt állunk” –kezdte a sajtótájékoztatóját Ventura.

„A legnagyobb problémánk azonban nem a Roma, hanem saját magunk. A megfelelő hozzáállást keressük, ráadásul a sérülések is nehezítik a helyzetünket. Utóbbi miatt két ifit kellett felhívnom a korosztályos csapatból.” – mutatott rá a csapat nehézségeire a Toro edzője.

„Totti a labdarúgás ikonja, a sportág egyik legnagyobbja, de én Spallettiről is csak jókat tudok mondani” – reagált a Róma kapitánya és tar edzője közötti nézeteltérésre, mely már régóta húzódik.
„Luciano a kezem alatt játszott az Entellában és a Speziában is, ezért jól ismerem őt. Ráadásul én voltam az, aki elindította az edzői pályán.”

A sajtótájékoztatón az újságírók rákérdeztek Ventura jövőjére és arra, hogy vajon mire lehet számítani a csapattól a szezon hátralévő részében..

„Amikor előretervezel, akkor sosem szabad 2-3 évnél távolabbra tekintened. Hiszek abban, hogy azok a fiatalok, akik a csapatban játszanak, azok lesznek majd a csapat gerincét adó játékosok pár éven belül. Ők olyan játékosok lehetnek, akikre emlékezni fognak, hogy mit értek el.”

forrás: azzurri.co.hu