Recent comments

Friss Hírek

Pogba és Dybala maradnak a Juventusnál

A Juventus igazgatója, Beppe Marotta biztosította a csapat aggódó szurkolóit arról, hogy a zebramezesek kulcsjátékosai jövőre is Torinóban játszanak majd.


"Pogba és Dybala a csapat magvát jelentik, ezért nem adjuk el őket. Csak olyan játékosokat adunk el, akik távozni akarnak. A nyár elsődleges feladata, hogy megszilárdítsuk ezt a keretet a legjobb játékosok megtartásával, s csak ezt követően foglalkozunk az átigazolási piaccal."

A La Gazzetta dello Sport a napokban kész tényként kezelte, hogy a Valencia középpályása, André Gomes az olasz rekordbajnoknál folytatja pályafutását.

"André Gomes? Érdeklődünk iránta, mert kiváló játékos, azonban számos európai top csapat szeretné megszerezni. Jól illeszkedne a Juvéba, de nem tudom, hogy képesek leszünk-e leigazolni."

Juan Cuadrado a Chelsea együttesétől kölcsönben érkezett, s Antonio Conte londoni kinevezésével homály övezi a kolumbiai szélső jövőjét.

"Szeretnénk megtartani Cuadradót, azonban előbb a Chelseavel kell egyeztetnünk az ügyben. Természetes dolog, hogy Conte szeretné megtartani a legjobb játékosokat. Cuadrado nagyon fontos játékos volt számunkra, ezért fontolóra vesszük majd, hogy mit tehetünk."

Az olasz sajtó a Paris Saint-Germain uruguayi támadóját, Edinson Cavanit és argentin középpályását, Javier Pastorét is a Juventus legfőbb célpontjai között tartja számon. 

"Cavani ügye attól függ, hogy a PSG el akarja-e adni. Mindig minőségről beszélek, mert ez biztosította a fejlődési folyamatot számunkra, minden egyes új évvel még több minőséget adva. Majd meglátjuk, azonban az átigazolási piacon sok múlik azon, hogy más klubok pénzzé kívánják-e tenni legjobb játékosaikat. A Juventus nagyon ritkán tette csak pénzzé legjobbjait, s csak azokat engedjük el, akik távozni akarnak."

A Juventus igazgatója megszólalt a bajnoki cím ünneplésének hevében is.

"Erősíteni akarunk a nyári időszakban." - nyilatkozta Marotta a Sky Sport Italia munkatársának. "Tudjuk azonban, hogy ez nem lesz egyszerű, mert a keret színvonala már most is magas. Nincsenek gondjaink Olaszországban, azonban Európában a versenyképesség még hangsúlyosabb.

Nem egyszerű, a keretet alkotó játékosok erősek, s nehéz még erősebbeket találni. Szeretnénk megőrizni ezt az örökséget, amely hozzásegített bennünket ezekhez a kivételes eredményekhez.
Számos kiváló fiatal van, de ne feledkezzünk meg a szilárd magról: Buffonról, Barzagliról, Bonucciról és Chielliniről. Aztán ott van Evra és Khedira is. Szeretnénk fiatal és tapasztaltabb játékosok elegyét alkotni.

Bizalom jellemzi a kapcsolatunkat a Sassuolóval. Erős barátságot ápolok Carnevalival. Berardi a Sassuolo tulajdonában áll, nekünk az a feladatunk, hogy megragadjunk minden adódó lehetőséget.
Cavani remek igazolás lenne számunkra, azonban a PSG-hez tartozik, s nem tudom, mi történik majd. Mi mindenesetre készen állunk arra, hogy megragadjunk bármilyen lehetőséget."

Természetesen szó esett a csapat mesteréről, Massimiliano Allegriről is, aki hamarosan aláírhatja új szerződését a torinói klubnál.

"Ez egy jól működő házasság, mindkét fél teljességgel elégedett, s közösen folytatjuk, a szerződés meghosszabbításával. Erre a hét folyamán sor kerül majd, de pusztán formalitás az egész."

forrás: juventuz.blog.hu