Recent comments

Friss Hírek

Higuaín a Chelsea radarján?

Nem meglepő módon újra és újra felmerül Gonzalo Higuaín esetleges távozásának lehetősége, Nápoly új kedvence idén eddig 30 bajnoki góljával srófolta fel meglehetősen magasra a vételárát és az európai topklubok érdeklődését.


Ugyanígy az sem váratlan, hogy a Chelsea-t Olaszországban játszó klasszissal hozzák szóba: mióta Antonio Conte neve először felmerült a csapatnál, sorra jönnek a hírek a legkülönbözőbb Serie A-s kiszemeltekről Bonuccitól és Pogbától kezdve Panicon át Higuaínig.

A mostanra hivatalosan is kinevezett, a csapatot nyáron átvevő Conte a La Stampa szerint Higuaín megszerzését kérte első körben a Chelsea pénzben nem éppen szűkölködő vezetésétől, akik a hírek szerint készek is felajánlani csaknem 50 millió fontot, azaz 60 millió eurót a Napoli legértékesebb játékosáért.

A transzfer ugyan már így is a Serie  történetének egyik legnagyobb eladása lenne, de a Napolinak a jelek szerint ez sem elég: a hírek szerint De Laurentiis-ék ragaszkodnak hozzá, hogy Higuaín csak a 94 milliós kivásárlási áráért cserébe hagyhatja el a dél-olasz várost.

Higuaín 2013-ban 38 millió euróért költözött Nápolyba, ahol azóta 142 meccses 85-ször volt eredményes. Értékét a transfermarkt kereken 60 millió euróra lőtte be.

forrás: azzurri.co.hu