Recent comments

Friss Hírek

Ma este valami különlegeset kell nyújtanunk

Az új edzővel, Simone Inzaghival a padon a Lazio két győzelmet sepert be. 


A hétközi fordulóban azonban a Serie A nehézsúlyú bajnokához, a Juventus-hoz látogatnak. Inzaghi tudja, hogy a győzelmi sorozat folytatása minden lesz csak egyszerű nem.

„Tudjuk, hogy az utóbbi 25 mérkőzésükből 24-szer győztesen hagyták el a pályát” – kezdte a szerdai mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját a Lazio mestere.

„Ma este valami különlegeset kell nyújtanunk, és Torinóba azért megyünk, hogy ezt meg is valósítsuk. A Laziónak gyorsan vissza kell szereznie az elveszett labdákat, ugyanakkor nem szabad, hogy megbomoljon a csapat egysége. Akkor fogunk nyerni, ha mi remek teljesítményt teszünk le az asztalra, miközben a Juve messze lesz a legjobbjától” – mondta jóslatokba burkolózva.

Mióta Inzaghi vette át a vezetést a római csapatnál megfordulni látszik a Lazio szerencséje. Az edző szerint mindez a játékosok kemény munkáján alapszik.

„Ahogy azt már korábban is mondtam, egy nagyszerű csapatot vehettem át elődömtől. A legutóbbi két győztes meccsünkre is nagyon jól sikerült felkészülnünk, annak ellenére, hogy nem sok időnk volt kiismerni egymást a játékosokkal.”

forrás: azzurri.co.hu