Recent comments

Friss Hírek

Abszurd, hogy Maldini nincs a csapatnál

A Milan korábbi kiváló védője, Alessandro Costacurta nyíltan hangot adott nem tetszésének, ahogy a klubot jelenleg vezetik. 


A játékos a milánói piros-feketékkel hét bajnoki címet és öt Bajnokok Ligája trófeát gyűjtött be, így neki senki sem mondhatja a vezetőségben, hogy tartsa meg magának a véleményét. 

„Nagyon meglepett, hogy a klub az utóbbi időben milyen döntéseket hozott” – utalt Costacurta a csapat játékospolitikájára a corriere.it-nek adott interjújában.

„A Milan mindig is híres volt arról, hogy olyan játékosokkal bírt, akiknek a viselkedésére, hozzáállására nem lehetett panasz. Az utóbbi években azonban olyanok kaptak szerepet, mint Cassano, Menez és Rami. Hasonló a helyzet Baccával is, ahogy viselkedett a Carpi elleni mérkőzésen. Utóbbi azt mutatta, hogy az öltözőben nem profi, pozitív hozzáállás uralkodik” – adott hangot véleményének.

Costacurta azt is a vezetőség számlájára írta, hogy a csapat másik legendájával, Paolo Maldinivel nem számoltak, miután a Capitano szögre akasztotta a cipőjét.

„Abszurd, hogy olyasvalaki, mint Maldini nincs a csapatnál. Ő egy született vezető.”

„Mihajlovic nagyszerű edző, de a Milannak nem felelt meg. Az ő játékfelfogásával nem lehetett megnyerni a szurkolókat” – tért ki röviden a nemrég menesztett szerb edzőre is.

forrás: azzuri.co.hu