Recent comments

Friss Hírek

A Scudetto nem tőlünk függ ma

Max Allegri figyelmeztette csapatát, a Fiorentina elleni meccs a szezon mérkőzése lesz, s nem szabad a Napoli botlásában reménykedni a Roma elleni meccsen.



A Fiorentina - Juventus mérkőzés vasárnap 20.45-kor kezdődik. A találkozóval kapcsolatban az Öreg Hölgy mestere osztotta meg nézeteit.

"Giorgio Chiellini jól van, de nem fog játszani." - kezdte Allegri.

"Szerdán egy ötven percig tartó mérkőzést játszottunk, ugyanis amikor a Lazio tíz emberre fogyatkozott, mi teljes mértékben átvettük az irányítást. Most viszont ki kell értékelnem, hogy kiknek van szüksége pihenésre.

Chiellinivel az egyetlen probléma, hogy még nem elég fitt, így akár Ruganit vagy Evrát is használhatom a hátsó hármasban."

A Bianconeri leghamarabb hétfőn délben lehet bajnok, amennyiben ők vasárnap legyőzik a Fiorentinát, a Napoli pedig a rákövetkező nap kikap a Romától.

"A Scudetto nem tőlünk függ ma. Jó eredményt kell elérnünk Firenzében, és ez nem lesz könnyű, hiszen ellenfelünk már bebiztosította helyét Európában, így nyugodt körülmények között készülhetnek, az Udinese ellen pedig sztárjaikat is pihentethették.

Történelmi szempontokat figyelembe véve sem könnyű a Juvénak Firenzében játszani, főleg ott bebiztosítani a bajnoki címet. Arról nem is beszélve, hogy ha nyerünk Firenzében, a Napolinak még pontokat kell veszítenie Rómában.

A Fiorentina egyébként bármely más csapatnál több gólt szerzett a mérkőzések első fél órájában, így az egész mérkőzés alatt koncentrálnunk kell. Mind a három pontot meg akarjuk szerezni.

Tehát majd ünneplünk, ha itt lesz az ideje. Ne igyunk előre a medve bőrére! További négy forduló van még hátra, s mindegyiket ugyanolyan komolyan kell vennünk, függetlenül a többiek eredményétől.

Azt is szem előtt kell tartanunk, hogy május 21-én a megfelelő fizikai és pszichikai állapotban legyünk a Milan elleni Coppa Italia döntőben."

Allegri elmondta azt is, hogy a Bajnokok Ligája kiesést még mindig nem tudta teljesen megemészteni.

"A jövőben több önbizalomra lesz szükségünk. Természetesen nagyon nehéz megemészteni azt, ahogyan a Bayern München ellen kiestünk, az utolsó percekben, illetve a ráadásban.

Továbbra is keményen fogunk dolgozni, annak érdekében, hogy jövőre nagyszerű Bajnokok Ligája szezont fussunk. Semmi sem lehetetlen, de bizonyos célok eléréséhez több önbizalomra van szükség."

Paulo Dybala fiatal kora ellenére remekül illeszkedett be új csapatába és ennek köszönhetően a szurkolók kezdik elfelejteni Carlos Tévezt.


"Dybalának jó szezonja volt. A sérülés, amit elszenvedett, a maga módján még hasznos is volt, hiszen segített neki feltöltődni és pihenni. Minden játékosnak vannak apróbb hullámvölgyei az idény során. Ez pszichológiai jellegű dolog, de a lényeg az, hogy most újra a legjobbat hozza ki magából."

forrás: juventuz.blog.hu