Recent comments

Friss Hírek

Soha nem játszott ilyen rosszul a csapat

Silvio Berlusconi, a klub tulajdonosa a közösségi oldalán nyilvánította ki álláspontját az edzőváltást illetően. 


Elmondása szerint Cristian Brocchi kinevezése az ő döntése volt és vállalja ezért a felelősséget. Berlusconi szerint a Milan még sohasem játszott olyan rosszul, mint Mihajlovic edzősködése alatt.

Berlusconi nem volt elégedett Mihajlovic munkájával, miután egyáltalán nem látszik az eredménye annak, hogy a klub több mint 90 millió eurót költött a nyáron igazolásokra.

“Kedves Rossoneri barátok! A döntés, miszerint Cristian Brocchi lett a Milan edzője, sok vitát váltott ki. Természetesen minden vélemény jogos. Ez a választás az én felelősségem és ezt bárki szabadon kifogásolhatja, amit viszont nem lehet megkérdőjelezni, az a Milan iránt érzett szeretetem. Mindig is szerelmes voltam a Milanba és az elmúlt 30 évben hozott döntéseim mindig és kizárólag csak a Milan érdekeit szolgálták és mindazokért, akik szeretik a csapatot.”

“Büszkén védem meg magam az első és az utolsó választásom miatt is. Az edzőváltások soha nem voltak divatban a Milan történelmében. Tisztázni szeretném viszont, hogy soha nem láttuk ilyen rosszul játszani a Milant. Ezt szem előtt tartva nem vártam meg a szezon végét. Tudjuk, hogy a legjobb döntést hoztuk a Milan érdekében.” – írta a Facebook oldalán a klub elnöke.

A csapat jelenleg a hatodik helyen áll a Serie A-ban és májusban a Juventusszal játszik az Olasz kupa döntőjében.

forrás: acmilan.hu