Recent comments

Friss Hírek

A foci időnként kiszámíthatatlan

Az Inter vezetőedzője, Roberto Mancini tartja magát ahhoz a véleményéhez, hogy csapatának még van esélye odaérni a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő harmadik helyre. 


A milánói gárda jelenleg hét pontra van lemaradva a dobogó alsó fokán tanyázó Romától. A hétközi fordulóban azonban vereséget szenvedtek a Genoától, így a mai Udinese elleni összecsapás kritikus lesz a Nerazzurri számára.

„A csapat nagyszerű és remek hangulat uralkodik az öltözőben” – kezdte Mancini a mérkőzés előtti sajtótájékoztatót.

„Nem érdemeltünk vereséget a Genoa ellen, de sajnos ilyen dolgok megtörténnek. A foci időnként kiszámíthatatlan. Tehetsz bármit a sikerért, de valamilyen oknál fogva nem valósul meg” – fejtette ki véleményét a mester a hétközi mérkőzéssel kapcsolatban.

„Nehéz meccs lesz az Udinese elleni, de számunkra fontos, hogy megnyerjük, ezzel pedig életben tartsuk a halvány reményünket. Csalódás lesz, ha nem tudunk beérni a harmadik helyre, de az Inter attól még nagy csapat fog maradni, ha csak a negyedik lesz.”

„A szezon utolsó harmadában keményebben kell dolgoznunk. A védelmünk fejlődött az elmúlt egy évben. Rossz érzéssel tölt el, hogy nem tudtuk megszerezni azokat az extra gólokat, melyek a valódi különbséget mutatnák tavalyhoz képest” – értékelte a csapat teljesítményét.

forrás: azzurri.co.hu