Recent comments

Friss Hírek

A Roma ismét a végén döntött, 32-edszer bajnok a Juventus

A 35. forduló rangadóján, a Roma Radja Nainggolan 89. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Napolit a derby del Solén, így a Juventus sorozatban ötödször, összességében 32. alkalommal szerzett bajnoki címet.


Nem kezdett rosszul a Roma, Hysaj rosszul kifejelt labdája után Salah lőhetett az első percben kapura, de 20 méteres próbálkozása kevéssel elkerülte a bal felsőt.
A „farkasoknak” ezen kívül nem sok helyzetük volt az első félidőben, igaz, a Napoli sem volt sokkal veszélyesebb, Mertens egy-egy villanása emlékeztetett labdarúgásra, illetve Higuaín gyönyörű labdaátvétele, de Szczesny belevetődött a 11 méteres lövésbe.

A mérkőzés az első játékrészhez hasonlóan álmosan folytatódott, igazi meccshangulat, játék és helyzetek nélkül, mígnem a 65. percben Higuaín és Mertens összjátéka után utóbbi 15 méterről a bal felső mellé tekert.

A hajrára aztán valamelyest felpörögtek a csapatok, a házigazda El Shaarawy, a vendég csapat Higuaín és Hamsík révén került közel a gólhoz, de előbbi elől mentettek, utóbbiak helyzeténél pedig Szczesny, majd Rüdiger volt a helyén.

A 89. percben aztán Nainggolan eldöntötte a meccset, a beadás után épp elé került a labda, ő pedig 17 méterről a bal alsóba tekert (1–0).


AS Roma–Napoli 1–0 (Nainggolan 89.)