Recent comments

Friss Hírek

Marchisio helyettesét keresik

Claudio Marchisio sérülését követően a Juventus helyettest kereshet az olasz válogatott helyére, és az opciók között felmerült N’Golo Kanté a Leicester csapatából, a Manchester City együttesétől nyáron valószínűleg távozó Yaya Touré vagy az olasz bajnokságot jól ismerő Lazio futballista, Lucas Biglia.



Az olasz válogatott középpályás a Palermo elleni vasárnapi fölényes győzelem során elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, és ezért hosszú hónapokig nélkülözni kényszerül őt csapata.

A Tuttosport mai cikke szerint ez arra kényszerítheti a bianconero együttest, hogy a nyáron az átigazolási piacon keressen megoldást valamely első osztályú központi középpályás megszerzése révén.

A napilap értesülései szerint a vezetők listáján az első számú jelölt a Leicester csapatával idé kiváló idényt futó N’Golo Kanté, a huszonöt éves francia válogatott kivásárlási ára pedig egyes becslések szerint húszmillió euró.


További opciót jelenthet a nyáron minden bizonnyal komoly megújuláson áteső Manchester Cityből szinte biztosan távozó csapatkapitány, a harminckét éves Yaya Touré, illetve honi viszonylatban a Lazio kapitányát, Lucas Bigliát szemelték ki a szakemberek.

A Borussia Dortmundban futballozó İlkay Gündogan régóta kiszemelt célpontja a Juventusnak, azonban a német válogatott szinte bizonyosan a Manchester City mezébe öltözik a nyáron, az angol csapattal pedig az Öreg Hölgy nem tudja felvenni a versenyt pénzügyileg.

forrás: juventuz.blog.hu