Recent comments

Friss Hírek

Hátat fordítottak a labdának

Nem is a mi helyzetünket mondanám aggasztónak, hanem a többiek szereplését. 


A hétvégi Verona-Frosinone meccsen a vendégek második gólja előtt a Hellas játékosai hátat fordítottak a labdának. Jött is a gól. A tv-ben minden jól látszik…”

Maurizio Zamparinit idéztük. A Palermo elnökét, aki ebben az idényben nyolc alkalommal (!) váltott edzőt, a szezon végén távozik, és nemrég kijelentette, nincs dráma ha a csapata kiesik a B-be.

De a bentamardásban azért még hisz.

De mit szólnak ehhez a riválisok? A Verona konkrétan már lemondhat a Serie A-ról (hétvégén otthon kaptak ki az egyik közvetlen riválistól), de a Palermo még tényleg reménykedhet. 


A hétközi forduló ilyen szempontból sorsdöntőnek tűnik.

A kiesőjelöltek hátralévő mérkőzései. Nagy betűvel az idegenbeli találkozók. (Grafika: Gazzetta)

De mi történt vasárnap délután a Bentegodiban?

Valóban feltűnően leálltak a Verona védői a második gól előtt? Ha megnézzük a felvételeket (ITT a videó), akkor azt kell mondjuk, a helyzet kicsit gyanús. Pisano (ő a hármas számú veronai védő) helyezkedése például teljességgel érthetetlen. A gól után csapattársa Moras, kérdőre is vonja… Ez tűnhetett fel a Palermo elnökének. Három perccel a lefújás előtt, egy létfontosságú kiesési rangadón (ráadásul hazai pályán) ez több mint, érdekes védekezés.


Zamparini pont tudhatná, a Serie A-ról beszélünk.

Jönnek az utolsó fordulók. És velük együtt az érdekes megoldások (ugye, Consigli…), valamint a még érdekesebb eredmények.


forrás: hosszabbitas.hu