Recent comments

Friss Hírek

Ha Soriano jön, akkor valakinek mennie kell

A Calciomercato információi szerint az Inter kész beáldozni tehetséges játékosát, Marcelo Brozovic-ot, hogy Milánóba csábítsák Roberto Sorianót.


Az olasz válogatott Soriano és az Inter nevét sokat olvashattuk együtt az ősz folyamán és még többet a téli mercato során. Ha visszaemlékszünk, akkor eléggé a küszöbön állt a játékos átgazolása. A Sampdoria vezetése azonban akkor úgy gondolta, hogy nem lenne szerencsés, ha a klub két legjobbját – a másik Eder volt – egyszerre engednék el.

Massimo Ferreróék viszont most már hajlandóak elengedni Sorianót. Ehhez azonban az Internek forrásokat kell felszabadítania, mivel az olasz kivásárlási árát elő kell teremteni valahonnan.

A hírportál szerint ezért az Inter vezetősége kész eladni a csapat fiatalját, Marcelo Brozovic-ot. A tehetséges középpályást pedig nem kell külön ajánlgatni, mivel az Arsenal már kinézte magának, és nem okozna gondot az angoloknak a játékosért kért 20 millió euró kifizetése.

A Calciomercato azt is tudni véli, hogy Sorianót először egy szezonra kölcsönvennék, és a szerződésében rögzítenének egy 15 milliós kivásárlási árat.

forrás: azzurri.co.hu