Recent comments

Friss Hírek

Ezt a keretet nem szabad megbontanunk

Massimiliano Allegri gratulált játékosainak, amiért egy kockázatos találkozón sikerült győzedelmeskedni a Lazio ellen, illetve a játékoskeret megtartásának a fontosságára hívta fel a figyelmet a Bajnokok Ligája siker fényében.



A bianconero együttes a Palermo elleni négygólos diadal után ezúttal három gólt szerzett hazai pályán Paulo Dybala duplája és Mario Mandzukic jeget megtörő találatával, majd a második félidőt szinte teljes mértékben emberelőnyben játszhatta az Öreg Hölgy.
„Ez kockázatos mérkőzés volt, azonban a srácok megfelelő hozzáállást tanúsítottak.” - nyilatkozta a tréner a Mediaset Premiumszámára.
„A keretet olyan szintre kell fejlesztenünk, hogy az edzőnek ne kelljen minden alkalommal motiválnia a futballistákat. A végén sokkal könnyebb dolgunk is lehetett volna, mivel volt pár szükségtelen flikk-flakk és sarkazás, de talán én kérek túl sokat.
Paulo Dybala nagyszerű futballista, és rendkívül intelligens. Jól érzi magát a már szinte trequartista szerepkörben, amelynek feladata a középpálya és a csatársor összekötése. Nagyon határozott elképzelése van arról, hogy mit szeretne megvalósítani.”
Mivel a sorozatban ötödik bajnoki címet megszerezheti a Juventus már hétfőn, amennyiben a Juventus nyer a Fiorentina ellen, a Napoli pedig veszít a Roma ellen, a figyelem most már egyre inkább a következő szezonra irányul.
„Ezt a keretet nem szabad megbontanunk, mivel ez egy fiatal csapat, és az a tervünk, hogy jól teljesítsünk a Bajnokok Ligájában. A legutóbbi kiesésünket elég nehéz volt megemészteni.
Káprázatos visszatérést produkáltunk a bajnokságban a gyenge kezdés után, de még így is többre vagyunk képesek.”

forrás: juventuz.blog.hu