Recent comments

Friss Hírek

A Juventus ellenfeleinek habzik a szájuk az irigységtől

Tíz esztendő telt el az Olaszországot megrengető Calciopoli-botrány óta, s a Juventust egyre reménytelenebbül üldöző Napoli háza tájáról ismét olyan nyilatkozatok hangzottak el, melyek arra utalnak, hogy a torinói zebramezesek külső segítséggel ülnek Itália trónján. 


Az ügyben most megszólalt az Öreg Hölgy egykori igazgatója, Luciano Moggi is. 
 
"A Juve az élen áll, s ha arra keresik a választ, hogy miért fogják megnyerni zsinórban az ötödik Scudettójukat, kitalálhatják, ha észreveszik, hogy az elmúlt huszonhárom mérkőzésükből huszonkettőt megnyertek." - mondta Moggi a Libero munkatársának nyilatkozva.

"Akkor észrevehetik azt is, hogy ők rendelkeznek a bajnokság legjobb védelmével, a világ legjobb kapusával, és a Napoli és a Roma után, a harmadik legjobb támadósorral.


A Juve szurkolói erre megnyalják a szájuk szélét, míg az ellenfelek szája habzik az irigységtől, olyan emberekre, akik keveset beszélnek, de sokat nyernek. Ez az irigység sajnos gyűlöletté válik, s ez eredményezte a Calciopolit. 

Ez egy olyan háború volt, amely az értékek tekintetében lenullázta a a labdarúgásunknak a világban elfoglalt helyét, s a média táplálta, amely olyan botrányt terjesztett szerte a világban, amely soha sem létezett, hacsak nem olyan emberek elméjében, akik ártani akartak egy klubnak és annak vezetésének.

Most, hogy a Juve ismét uralkodóvá vált, az emberek újra keresnek valami vitathatót. A legutóbbi ilyen eset Svédországból érkezett, azzal a váddal, hogy Ibrahimović doppingolt, mikor a Juvénál játszott. Ezt visszavonták a jogi lépések hatására, azonban a vád ettől függetlenül elhangzott. 

Érdekes módon, a Bayern-Juve mérkőzés játékvezetője svéd volt, s erről még nem sok szó esett, talán azért, mert a Juve volt a kárt elszenvedett csapat. Másfelől, a torinói rangadó után, mindenki Rizzolit kritizálta, azt gyanítva, hogy a Juventusnak kedvezve vezette a mérkőzést. Képzeljék csak el, mivel kell együtt élnünk."

forrás: juventuz.blog.hu