Recent comments

Friss Hírek

Drámai végjáték után nyert a Torino

Zsinórban harmadik találkozóját nyerte meg a Torino együttese a bajnokságban, miután a 33. forduló nyitómérkőzésén Andrea Belotti 93. percben szerzett tizenegyesével 1-0-ra győzött a Bologna otthonában.


A hazaiak a legutóbbi fordulóban meglepetésre ponttal távoztak Rómából, aminek köszönhetően zsinórban három elbukott bajnokit követően szereztek pontot. Győzni még régebben sikerült Roberto Donadoni tanítványainak, hiszen utoljára több mint kélt hónapja nyertek Udinében. Ezúttal az a Torino látogatott a Renato Dall'Arába, amelyik sorozatban két sikernél jár, előbb az Intert, majd pedig az Atalantát győzte le 2-1 arányban.

Az első félidőben finoman szólva sem erőltették meg magukat a csapatok, nagyon gyenge teljesítményt nyújtott mindkét fél, szinte megváltás volt Abisso játékvezető sípszava a játékrész végén. A szünetet követően ugyan kissé összekapták magukat a felek, ám ennek ellenére sem tűnt úgy, hogy bármelyik gárda gólt szerezhet a mérkőzés folyamán.

Már-már mindenki elkönyvelte a döntetlent, amikor is a 91. percben Rossetini rúgta fel Belottit a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető 11-est ítélt. A sértett pedig nagyon magabiztos ítéletvégrehajtónak bizonyult, amivel a Torino zsinórban harmadik bajnokiját húzta be, míg a Bologna immáron nyolc mérkőzés óta nyeretlen a Serie A-ban.


 Bologna–Torino 0–1 (Belotti 92. – 11-esből)

forrás: digisport.hu