Recent comments

Friss Hírek

Megfizetett a Lazio Candreva elrontott büntetőjéért

A 35. fordulóban a Sampdoria 2–1-re legyőzte a tizenegyest hibázó Laziót, a Sassuolo Torinóban győzött, a Bologna 2–0-ra megverte a Genoát, az Atalanta 1–0-ra a Chievót.


A Sampdoria–Lazio mérkőzés első félidejének Antonio Candreva volt a főszereplője: a Lazio kulcsjátékosa a meccs elején gólpasszt adott Filip Djordjevicsnek, hogy aztán kihagyjon egy ordító helyzetet, majd a 44. percben egy tizenegyest is – a kettő között Fernando góljával egyenlített a Samp.

Candrevát aztán a 64. percben lecserélték, a Sampdoria pedig a hajrában Modibo Diakité révén bevitte a győztes csapást – a meccs hőse a védőn kívül a szezonbeli negyedik tizenegyesét hárító Samp-kapus, Emiliano Viviano volt.


Sampdoria–Lazio 2–1 (Fernando 20., Diakité 78., ill. Djordjevics 3.) 

Az Atalanta Marco Borriello góljával szerezte meg a vezetést a Chievo ellen, majd az utolsó tizenöt percben emberhátrányban is megőrizte a minimális fórt.

Atalanta–Chievo 1–0 (Borriello 53.) 

A Bologna úgy tűnik, végleg maga mögött hagyja a veszélyzónát – a piros-kék-fehérek egy szép és egy szerencsés góllal győzték le a Genoát.  

Bologna–Genoa 2–0 (Giaccherini 12., Floccari 63.)

A Sassuolo némi meglepetésre 3–1-re győzni tudott Torinóban, így tartja 7. helyét és feljött a Milanra, mely hétfőn lép pályára.

Torino–Sassuolo 1–3 (B. Peres 7., ill. Sansone 2., Peluso 76., Trotta 94.)


forrás: NSO