Recent comments

Friss Hírek

Berlusconi hihetetlen záradékkal adná el a klubot?

Itáliai lapértesülések szerint Silvio Berlusconi, a Milan tiszteletbeli elnöke hajlik arra, hogy eladja a klubot egy kínai befektetőcsoportnak, ugyanakkor elképesztő záradékot szeretne a szerződésbe bevezetni. 


A 79 esztendős Silvio Berlusconi korábban megerősítette, valóban eladná a Milant, ám csakis akkor, ha a klub a jövőben is stabil és biztonságos kezekben marad.

A hírek szerint az egyik kínai befektetőcsoport 600-700 millió eurót fizetne a csapat többségi tulajdonjogáért, de Berlusconi időt kért, hogy átgondolja döntését.

Mint azt a CalcioNews24 írja, a Milan első embere hihetetlennek tűnő záradékot szeretne bevezetni a szerződésbe, amennyiben eladná az egyesületet. Berlusconi nem akarja teljesen elveszíteni befolyását a klubnál, a kikötés éppen ezt eredményezné: Berlusconi nemcsak tiszteletbeli elnökként maradna szeretett csapatánál, hanem úgynevezett technikai tanácsadóként is tevékenykedne – ennek lényege, hogy a jövőben is ő dönthetne az átigazolásokról, valamint az együttes taktikájába, felállásába is lenne beleszólása.

Noha az információt egyelőre nem erősítették meg, az olasz portál megjegyzi, hogy a kínai befektetőcsoport aligha menne bele egy ilyen kikötés bevezetésébe, az ő tervük ugyanis jelentősen eltér Berlusconi elképzeléseitől.

És itt nem arra gondolhatunk, hogy kínaiak 4–2–3–1-ben, Berlusconi meg 4–4–2-ben játszatná a csapatot… 


forrás: NSO