Recent comments

Friss Hírek

A Napoli kiváló szezont futott

Dino Zoff legutóbbi nyilatkozatában a Napoli csapatát dicsérte teljesítményéért, azonban véleménye szerint a Juventus visszatérése bizonyíték a bajnokság egyes hiányosságaira.


A bianconero együttes kilencpontos előnnyel vezeti a bajnokságot, és bár a szezont borzasztóan kezdték, legutóbbi vereségüket októberben szenvedték el.

„Ez a szezon nagyon fontos lesz a Napoli jövője szempontjából.” - mondta a mindkét csapatot megjárt hálóőr a Radio Kiss Kiss Napoli műsorában.

„A csapat nagyon jól futballozott, és volt néhány nagyszerű eredmény. Azonban a tény, hogy a Juventus képes volt ilyen feltámadást produkálni felhívja a figyelmet arra, hogy a bajnokságunk rendelkezik egyes hiányosságokkal.


A Juventusban megvan az akarat a győzelemre, a csapata minőségi, a klub pedig komoly munkát végez.
 Ennek a három tényezőnek a megléte a győzni tudó csapatokra jellemző.”
A kapuslegendát ezt követően Francesco Totti helyzetéről kérdezték, aki valószínűleg nem fog új szerződést kapni csapatánál, így szezon végén elhagyja a klubot.

„Nagyon jól teljesített velem a válogatottnál. Ő olyan futballista, aki bármire képes, kiváló játékos. Egy legenda, akinek az AS Románál van a helye.”

Végül az egykori szövetségi kapitányt arról kérdezték, milyen esélyt lát a válogatott sikerére a nyári EB-n.


„Jó Európa-bajnokságra számítok a mi szempontunkból. A selejtezőkön jól teljesítettünk, és elismerés illeti Antonio Contét. A keret kissé korlátozott, mivel a bajnokságban rengeteg külföldi futballozik.”

forrás: juventuz.blog.hu