Recent comments

Friss Hírek

Meg kell szereznünk a szükséges hét pontot

Claudio Marchisio valamikor szeptember folyamán térhet vissza a csapathoz, mondta Massimiliano Allegri a hétközi bajnoki fordulót megelőző sajtótájékoztatón, majd arról beszélt, hogy a sérült futballista helyét Mario Lemina vagy Hernanes fogja átvenni.


„Beszéltem Claudio Marchisióval hétfő  este, elég nyugodt volt. Sajnos ki kell hagynia a szezon végét és a francia Európa-bajnokságot. Az egyetlen pozitívum, hogy a felépülés középső szakasza nyárra esik. Várhatóan az edzéseken majd szeptember körül vehet részt.

Lemina és Hernanes is versenyben van a védősor előtti középpályás szerepét tekintve. Mario Lemina sokat fejlődött. Azonban taktikai tekintetben még javítania kell védőjátékát.

Álvaro Morata eltiltás miatt nem játszhat. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy az összegyűjtött sárga lapok miatt eltiltható játékosok essenek ki az eltérő véleményük miatt. Ebben a tekintetben javulnunk kell. Ma csak három csatárral számolhatok.


Lehet, hogy a védelmet kicsit átrendezem. Játszhatunk négyes védősorral, vagy lehet Evra a harmadik középhátvéd.

Mindenki minket dicsér, azonban jelenlegi állás szerint még semmit sem nyertünk. Egy sorozatban ötödik bajnoki cím kivételes eredmény lenne.

Roberto Pereyra jó munkát végez az edzéseken, és várhatóan csütörtökön ismét a kerettel edzhet. Nem akarunk kockázatokat vállalni.”

A szakember továbbá arról beszélt a Lazio elleni találkozó előtt, hogy nincs semmi bebiztosítva, míg matematikai esély van az ellenkezőjére.

„A szám, ami engem érdekel, az a hetes, ennyi hiányzik a bajnoki cím megszerzéséhez. A Lazio ellen megszerzett három pont újabb lépést jelentene az ötödik scudetto felé.

Egy olyan csapattal kerülünk szembe a Lazio személyében, amely nem kapott gólt az utóbbi két meccsen. Nekünk pedig javulnunk kell. A Palermo csapata ellen nyertünk 4-0-ra, azonban a koncentrációban olyan súlyos hibák jelentkeztek, amelyeket nem ismételhetünk meg.

A Juventus jelenleg három ponttal többel rendelkezik, mint tavaly. A Napoli kiváló szezont futott, azonban a miénk még jobban sikerült. A bajnokság nyitott és kemény, ellenkező esetben már rég megnyertük volna a címet.

Két mérkőzés áll előttünk a héten, az első a Lazio ellen, amely csapat az EL-helyért harcol, és sorozatban két meccset megnyert az új edzővel. Aztán Firenzébe látogatunk.

Meg kell szereznünk a szükséges hét pontot. Elfogadható előnyünk van a Napolival szemben, azonban semmi sem biztos mindaddig, míg a matematika nem ezt mondja.

A csapat előtt fantasztikus jövő áll. Azonban egy kiváló BL-meneteléshez fejlődnünk kell, a klub pedig majd figyeli az átigazolási piac nyújtotta lehetőségeket. Még nem egyeztettünk az átigazolási piac kapcsán, mivel még be kell fejeznünk ezt a szezont. A hét végeztével majd elkezdünk beszélgetni a témában.

A szerződéshosszabbítás? Már tájékoztattam a klubot arról, hogy majd a szezon végén tárgyalunk. A klub tisztában van azzal, hogyha a távozás mellett döntöttem volna, már egy hónapja mindenkinek elmondtam volna.

Hogy Paul Pogbát választom vagy az elkölthető százmillió eurót? Mivel a milliók nem engem gazdagítanának, inkább Paul Pogba megtartására szavazok.”

forrás: juventuz.blog.hu