Recent comments

Friss Hírek

Bocsánat, srácok, bocsánat, de…!

Gonzalo Higuaín, a Napoli labdarúgója a szerdai edzés előtt bocsánatot kért csapattársaitól, amiért meggondolatlanságával, négymeccses eltiltásával alaposan megnehezítette a bajnoki hajrát, ugyanakkor hangsúlyozta: ártatlannak érzi magát.


Mint emlékezetes, az Udinese elleni hétvégi bajnoki (1–3) hajrájában Gonzalo Higuaínt két sárga lappal kiállították, amit ő – a második sárgát erősen vitatva – nehezen dolgozott fel, és viselkedésével négy mérkőzésre szóló eltiltást „harcolt ki magának”, nem könnyítve meg a scudettóról álmodó csapat bajnoki hajráját.

„Bocsánat, srácok, bocsánat, de nem követtem el semmi rosszat! Nem löktem meg a játékvezetőt, valójában ő lépett felém” – a nápolyi Il Mattino szerint az argentin csatár rövid szerdai beszédének ez volt a lényege.

A Napoli vezetősége és szurkolótábora igazságtalannak érzi az eltiltás mértékét.

Mattia Grassani, a klub ügyvédje a játékvezető jelentése és a fegyelmi bizottság határozata közötti ellentmondásokra alapozva fellebbezést jelentett be (legalább a büntetés megfelezésére számít), míg az ultrák vasárnap, a Verona elleni bajnokin látványos tiltakozó akcióra készülnek – terveik szerint mindannyian Higuaín-maszkban drukkolnak majd.

Az olasz bajnokságból még hét forduló van hátra, a Napoli a második helyen áll, lemaradása hatpontnyi a Juventus mögött.

Higuaín 30 gólt szerzett eddig a bajnoki szezonban, toronymagasan vezeti a Serie A góllövőlistáját, kiesése óriási érvágás a Napolinak. 

forrás: NSO