Recent comments

Friss Hírek

Prandelli elégedett volt a Fiorentina-Napolin látottakkal

Az Azzurri korábbi szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli is nyilatkozott a vasárnapi, 1-1-re végződő Fiorentina-Napoli találkozót követően a La Gazzetta dello Sportnak.


„Az olasz labdarúgásnak hatalmas szüksége volt egy ilyen összecsapásra, mint a Fiorentina-Napoli” – osztotta meg a véleményét Prandelli.

„Mindkét csapat jól reagálta le az európai kupakudarcot. Határozottak voltak, megmutatva ezzel, hogy a bajnokságban még van keresni valójuk.”

„Sousa érdeme az volt, hogy képes volt újraszervezni a csapatát. A játékosok pedig erőt és energiát nem kímélve igyekeztek ezeknek a változtatásoknak eleget is tenni” – mutatott rá a Fiorentina játékára Prandelli.

„A Napolinál más a helyzet. Vannak olyan játékosok a keretben, akik már nincsenek fizikailag csúcson, viszont van merítési lehetőség a keretben lévőknek köszönhetően. Utóbbinak köszönhetően a csapat képes arra, hogy bármilyen szituációt a maga javára fordítson” – emlékeztetett a nápolyi csapat erősségeire.

„A bajnokságnak még nincs vége. A Napoli nincs messze a Juventus-tól, melynek viszont még számos porondon kell helytállnia.”

„Úgy gondolom, hogy a mérkőzés után Sarri elmondta a srácoknak, hogy jól játszottak és megmutatták, hogy van bennük tartás. A csapatra ettől függetlenül kemény munka vár. Négy mérkőzés múlva a tabella sokkal többet fog elmondani az esélyekről” – zárta profetikusan Prandelli.

forrás: azzurri.co.hu