Recent comments

Friss Hírek

Lőttem én már gólt életemben!

Andrea Barzagli az Atalanta elleni győztes meccs után elismerte, hogy csapattársai bizony csipkelődnek vele, mivel soha nem lő gólt, azonban a legutóbbi bajnoki találkozón betalált.


A védő találata törte meg a gólcsendet az Atalanta otthonában, majd a végeredményt Mario Lemina akciógólja állította be.

„Ha nyerni akarunk, akkor mindannyiunknak mindent bele kell adni.” - nyilatkozta a korántsem góljairól híres világbajnok futballista a meccs után a Sky Sport Italia és a Mediaset Premium mikrofonja előtt.

„A csapattársaim mindig élcelődnek velem, mivel soha nem találok be, de lőttem én már gólt életemben!”

Érdekes módon Andrea Barzagli a legutóbbi és eddig egyetlen Juve-gólját is az Atalanta ellen lőtte, még 2012 májusában, a két találat között pedig 91 mérkőzésig kellett várni.


„Az a fontos a mai napon, hogy meglett a győzelem. Az első félidőben jól teljesítettünk, majd a szünet után visszaestünk, ez különösen igaz az utolsó húsz percre, de szerencsére Mario Lemina bebiztosította a jó eredményt.

A fáradtság kezd meglátszani a csapaton. A Juventus nagyszerű visszatérést hajtott végre a tabella elejére, azonban ez csak akkor ér valamit, ha a végén is mi leszünk elöl.”

forrás: juventuz.blog.hu