Recent comments

Friss Hírek

Gólt kell szereznünk

Az Atalanta edzője, Edoardo Reja úgy véli, csapatának támadólag kell fellépnie a Juventus ellen, annak érdekében, hogy elkerülje a vereséget a vasárnap délután megrendezésre kerülő találkozón.


Látva azt, hogy a kék-fekete csapat október végén viszonylag sima vereséget szenvedett a Juventus Stadiumban, a trénernek nincs kétsége afelől, hogy most is nehéz kihívás elé néz a bergamói együttes.

Reja azt kérte fiaitól, hogy önbizalommal, céltutadosan és magabiztosan álljanak a mérkőzéshez, melynek kulcsmomentuma az edző szerint a letámadásban rejlik.

"Egy rendkívül erős csapattal nézünk szembe, de a legrosszabb dolog, amit tehetünk, ha úgy állunk a mérkőzéshez mintha már vesztettünk volna. Ha győznénk, az egy igazi vakmerő tett lenne részünkről, amit csak akkor tudunk elérni, ha bártan és magabiztosan játszunk.

Az egyetlen módja, hogy elérj valamit a Juventus ellen az, ha agresszíven játszol. Ha ugyanis kijön a klasszis a támadóikból, akkor bármilyen jól védekezel, be fognak találni. Legalább egyszer be kell találnunk a meccsen, ha azt akarjuk, hogy legyen esélyünk bármilyen, számunkra pozitív eredményre."

Reja Atalantája talán pár dolgot elleshet az Intertől, akik a szerdai Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján 3-0-ra verték el a Bianconerit a rendes játékidőben. Az ősz mester azonban egy teljesen más Juventusra számít a vasárnapi összecsapás alkalmával.

"A torinóiaknak félelmetes csapatuk van, mely képes arra, hogy pár kulcsjátékos visszatérésével újra a legjobb legyen vasárnap. Ami pedig még fontosabb, hogy nagyon ritka két egymást követő rossz meccs egy olyan csapatnál mint a Juve.

Hozzászoktak már ahhoz, hogy ők vezetik a bajnokságot, mint ahogy ahhoz is, hogy játszanak nyomás alatt, maximális koncentráció mellett. Kizárt, hogy egy héten belül még egyszer annyira leeresszenek mint szerdán." - zárta nyilatkozatát az Atalanta mestere.

forrás: juventuz.blog.hu