Recent comments

Friss Hírek

Contét csakis az Eb érdekli

Híre ment, hogy Antonio Conte, a válogatott szövetségi kapitánya már arra gondol, vajon mit tesz majdan a Chelsea edzőjeként.


A nemzetközi sajtó azzal van tele, hogy a június 10-én kezdődő franciaországi Eb után Conte nem is kezd új tárgyalásokat arról, hogy esetleg maradjon a squadra azzurránál, tudniillik addigra kész szerződése lesz a Chelsea-vel.

– Nem tudom, ezt honnan veszik, tudniillik biztosra veszem, hogy kapitányunk minden gondolatát a kontinensbajnokság köti le – cáfolt Carlo Tavecchio, az olasz szövetség elnöke.

Hozzátette, a szakembernek éppen elég fejtörést okozott és okoz az E-csoport csatáira való míves felkészülés, tudniillik Belgium, Írország és Svédország ellen nehéz lesz megfelelően előkészülni.
– Olvasom, hogy Conte a napokban Roman Abramovics, a Chelsea orosz tulajdonosa valamelyik, Monte-Carlóban lévő jachtján személyesen tárgyal majd Abramoviccsal. Nos, ez blődség.

Még akkor is az, húzta alá a sportvezető, ha az ismert olasz szakvezető, Fabio Capello lépten-nyomon azt pletykálja a sajtónak, hogy nyártól Conte már a Stamford Bride-en lévő pályán dirigál a Chelsea-focistáknak.

forrás: futballista.hu