Recent comments

Friss Hírek

A Juventus kerete

A Bajnokok Ligájában részt vevő csapatoknak ma estig kellett leadnia az UEFA felé azoknak a játékosoknak a maximum 25 fős listáját, akiket be kívánnak vetni a csoportkör mérkőzésein. 




Az olasz bajnok Juventus is leadta ezt a listát, amely tartogat érdekességeket.
 
Nevezetesen, hogy a Bianconeri csak 23 főt nevezett a sorozatra, azaz két helyet nem töltött ki, mintha nem lenne ennyi bevethető játékosa.

A lista emellett Kwadwo Asamoah és Simone Padoin nevét sem tartalmazza. Utóbbi esetében ez a lépés még érthető is lenne, hiszen különben Max Allegri vezetőedzőnek még eszébe jutna játszatni is a volt Atalanta-játékost, azonban Asamoah hiánya nehezen érhető. Ugyanis bár a ghánai komoly térdsérülésből gyógyul, jelentések szerint hamarosan visszatérhet, és bevethető lesz.

Felmerül azonban a kérdés, hogy ha eme két játékost nem is tervezi a klub bevetni a BL-ben, miért nem töltötte ki azt a két helyet? A csapat például nem nevezte be a harmadik számú kapusát, Rubinhót sem.

Az új igazolások azonban mind ott vannak a keretben, és remélhetőleg bevetésre készen várják, hogy megkezdődjenek a csoportkör küzdelmei, ahol a Juventusnak a D-csoportban a Sevilla, Manchester City és a Borussia Mönchengladbach csapatával kell megmérkőznie a továbbjutásért.

A Juventus teljes Bajnokok Ligája-kerete:
Audero
Buffon
Barzagli
Bonucci
Cáceres
Chiellini
Cuadrado
Dybala
Evra
Hernanes
Khedira
Lemina
Lichtsteiner
Mandzukic
Marchisio
Morata
Neto
Pereyra
Pogba
Rugani
Alex Sandro
Sturaro
Zaza

forrás: juventuz.blog.hu