Recent comments

Friss Hírek

Alessio: Óvatosnak kell lennünk


Angelo Alessio véleménye szerint a Bianconerinek óvatosnak kell lennie a Nordsjaelland labdabirtokló játékával a holnapi BL-találkozón.

Noha a Shakhtar és a Chelsea ellen is végül vereséget szenvedett Kasper Hjulmand csapata, az ellenfelek és a sajtó méltatták a dán bajnokot a szórakoztató játékstílusa miatt.

A Juventus végre el akarja kezdeni a pontgyűjtést Európa legnívósabb tornáján, ezért Conte segédje semmit sem vesz magától értetődőnek. Az asszisztens már Koppenhágában adott interjút.

"Nagyon tiszteljük a Nordsjaellandot. Ők attraktív stílusban játszanak, és sokat birtokolják a labdát. Technikás játékosaik vannak, és az erősségeiket megmutatták a Chelsea elleni meccsen is, noha végül vereséget szenvedtek."

Egy Napoli elleni komoly 90 perc után a Juventus várhatóan egy kicsit felkavarja a kezdőcsapatot a Vad Tigrisek elleni meccsre. És noha természetesen a hazai médiát leginkább az foglalkoztatja, hogy pályára fog-e lépni a nemzeti hős, Nicklas Bendtner, Alessio megtartja magának a titkokat.

"A mai utolsó edzést követően döntünk a kezdőcsapatunkról. Bendtner jól beilleszkedett. Időt vesz igénybe, hogy hozzászokj a csapat játékstílusához. Megfogja kapni a lehetőségét, amikor Conte úgy érzi, felkészült" - zárta mondandóját Angelo Alessio.


Juventusfc.hu