Recent comments

Friss Hírek

Simeone: Kemény meccs vár ránk

A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján az Atlético Madrid az AC Milant fogadja.


Diego Simeone, az első mérkőzést egy góllal megnyerő spanyol csapat vezetőedzője Mario Balotelli mellett nem Kakára, de nem is Honda Keiszukéra, hanem amolyan másodhegedűsökre, Mattia De Sciglióra és Urby Emanuelsonra hívta fel a figyelmet.

„Nagyon erős csapattal találkozunk, melynek kiváló képességű játékosai vannak. Az ilyen ellenfél, függetlenül az első meccs eredményétől, a visszavágón mindig nagyon veszélyes" – kezdte Simeone.

Az argentin szakember hozzátette, a Celta Vigo elleni bajnoki mérkőzést eltiltást miatt kihagyó Diego Costa, Diego Godín és Arda Turan visszatérnek a csapatba, de várhatók további változtatások is.

„Arra számítok, hogy a lehető legerősebb Milannal mérkőzünk. Kemény meccs vár ránk, mert rengeteg forog kockán. A jelenlegi formájuktól függetlenül holnap a legjobb játékosok lépnek majd pályára" – tette hozzá Simeone, aki kitért Mario Balotellire is.

„Ő jelentheti a különbséget, a csapattársai pedig még jobb játékossá teszik őt. Megpróbálunk minél kevesebb teret hagyni Mattia De Scigliónak, Urby Emanuelsonnak és Sulley Muntarinak, akik nagyon veszélyesek, ha van elég területük. Nem tudom, milyen típusú meccsre van kilátás. Az első mérkőzésen minimális előnyt szereztünk, így a visszavágón a Milannak törekednie kell a gólszerzésre. Nekünk pedig arra, hogy irányítsuk a találkozót" – mondta az argentin szakember, aki úgy véli, a középpályán fog eldőlni a meccs.

Az Atlético Madrid–Milan párharc második felvonása – az első a spanyolok 1–0-s sikerét hozta – kedden 20.45 órakor kezdődik. 

forrás: NSO