Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: Támadni fogunk végig

Luis Enrique nem titkolja, csapatával szeretne véget vetni a Juventus veretlenségi sorozatának a holnapi kupameccsen.

A két csapat holnap este csap össze Torinóban az Olasz Kupában és a fővárosi együttes mestere bízik benne, idegenben is sikerül legyőzni a Juventust.

"Külön kihívás számunkra egy olyan csapat ellen pályára lépni, amelyik még nem kapott ki ebben az idényben. A tabellán elfoglalt helyük is azt mutatja, hogy velünk ellentétben ők folyamatosan következetes teljesítményt nyújtottak. Sajnos ez rólunk nem mondható el, mert a szezon elején nagyon szenvedtünk."- nyilatkozta Enrique.

"Már a bajnoki meccsünkön is megmutatták, hogy egy győztes csapatról van szó, mert eljöttek Rómába és a saját játékukat játszották. Nekünk hasonlóan kell cselekednünk holnap Torinóban. Jó formában várjuk a meccset és annak ellenére, hogy eddig veretlenek, remek meccsre számítok. Végig támadni fogunk és meglátjuk ez mire lesz elég."

"A szezon eleje nagyon nehéz volt, de szerencsére javultak a dolgok. Már nagyon sok olyan dolgot látok, amit eddig is szerettem volna. A csapat mentalitása megváltozott és igaz időre volt szükség, mire jöttek az eredmények, de most már azok is jönnek. Meglátjuk, hogy sikerül-e tartani ezt a formát. 19 meccs van még hátra és a csapat elérheti még azt, amit megérdemel."



asroma.hu