Recent comments

Friss Hírek

Pepe: Az elmúlt év nem volt könnyű

Az elmúlt szezon során mindvégig hiányzó Simone Pepe bízik abban, hogy hamarosan a pályán is hozzájárulhat majd a Juventus sikereihez.


"Az elmúlt év nem volt könnyű." - nyilatkozta a Juventus játékosa.

"Azonban a kislányom születése óriási örömöt jelentett, s ez segített abban, hogy túltegyem magam a legnehezebb pillanatokon."
 
"Ráadásul a Juventus szinte a második családom volt, s most szeretnék visszatérni a pályára, hogy viszonozhassam azt a rendkívüli szeretetet, amit a klub és a szurkolók mutattak irántam."

"Jól érzem magam, s pillanatnyilag minden jól alakul. Napi rendszerességgel felmérjük a kondíciómat a technikai stábbal, de jól megy az edzésmunka, s ez a legfontosabb dolog."

Pepe visszatérése a 3-5-2-t alkalmazó Antonio Conte számára lehetővé teszi, hogy 4-3-3-as hadrendben küldhesse pályára csapatát, ami hasznosnak bizonyulhat az európai színtéren.

"Bárkivel is játszunk majd a Bajnokok Ligájában, nehéz lesz." - mondta Pepe, amikor a Bajnokok Ligája sorsolásról kérdezték.

"Egyértelmű, hogy vannak élcsapatok, így a Bayern München, a Barcelona vagy a Real Madrid, amelyek valami kis plusszal rendelkeznek."

"Nem lesz egyszerű, de elég erősek vagyunk ahhoz, hogy helytálljunk bárki ellen."

forrás: juventuz.blog.hu