Recent comments

Friss Hírek

Conte: Immobilét ki kellett volna állítani

A látványos játékot nélküli torinói rangadó megnyerését követően, a Juventus mestere, Antonio Conte értékelte a látottakat.


"Elmondták nekem, hogy Tévez lesen volt a gólnál, azonban az is igaz, hogy ezt megelőzően a bokája is nagy veszélyben volt Immobile belépőjénél." - nyilatkozta Conte a Sky Sport Italianak.

"Komoly sebet kapott a bokájára, s ki tudja hogyan végződött volna minden, ha a Toro tíz főre fogyatkozik. Immobilét ki kellett volna állítani."

"A játékvezetők hibázhatnak, s egyértelmű, hogy vitatható döntések mindig is lesznek, azonban a csapat jól játszott, s mindvégig kezdeményező maradt."

"Ma sokkal óvatosabbak voltunk, s semmit sem engedtünk a Torinónak, annak ellenére, hogy kiváló játékosaik vannak, akik kontrajátékra képesek. A korábbi mérkőzésekhez viszonyítva visszatértünk ahhoz a háromvédős felálláshoz, amely az elmúlt szezon során olyan jól teljesített."

"Csak egy csapat volt a pályán, amely a győzelemre játszott, s ez a Juventus volt. A Torino visszaállt és várakozott, még azt követően is, hogy hátrányba kerültek. Ez egy nehéz bajnokság, ahol az ellenfelek inkább azzal foglalkoznak, hogy megállítsanak bennünket, ahelyett, hogy a saját játékukat játszanák."

"A Torino rendkívül szervezett, s egy veszélyes védekezési szisztémát alkalmaznak, de amikor a második félidőben elfáradtak, területek nyíltak előttünk."

A elmúlt meccseken szigorú személyes őrizet alatt gyengébb teljesítményt nyújtó Pirlo ezúttal pihenőnapot kapott.

"Omar El Kaddouri őrizte Arturo Vidalt, ezért Pogbát mozgattam, hogy kihasználja a fizikumát. A gól megváltoztatott mindent, s mi 4-3-3-ra váltottunk, Simone Padoint pedig előbbre toltuk Vucsiniccsel és Tévezzel." 

"Pirlo egyedülálló és utánozhatatlan, így nélküle veszítünk a minőség, és nyerünk a fizikum terén. Ilyen sok mérkőzés érkeztével rotálnunk kell a keretet. Bízom a keretben."

forrás: juventuz.blog.hu